IZNENAĐENJE U POSLEDNJI ČAS: PSŽ ponudio novi ugovor Mbapeu!

Letnji serijal, sa najboljim francuskim fudbalerom Kilijanom Mbapeom u glavnoj ulozi, u petak bi trebalo da dobije konačni epilog. Tačno u ponoć između petka i subote, naime, prestaje prelazni rok, pa bi situacija sa pariskom "sedmicom" konačno trebala da postane jasnija.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ПОСЛЕДЊИ ЧАС: ПСЖ понудио нови уговор Мбапеу!

FOTO: Tanjug/AP

Prema dobro obaveštenim izvorima iz Mbapeovog okruženja, na putu je bila finalizacija novog ugovora sa PSŽ do 2026. godine! To bi bio potpuni preokret, imajući u vidu da je do poslednjeg trenutka najavljivan u Realu iz Madrida.

Pojedinosti iz novog dvogodišnjeg ugovora, koji bi se nadovezao na postojeći, važeći do sledećeg leta, takođe su procurile u javnost. Momak iz Bondija bi tako klauzulom već od sledećeg leta bio slobodan da bira novi klub. Na taj način bi svi bili zadovoljni – i Mbape koji namerava da odradi poslednju godinu aktuelnog ugovora sa Parižanima, i vlasnici PSŽ koji ga tako neće pustiti bez obeštećenja da dogodine promeni sredinu. Jedino bi Real ostao kratkih rukava.

Španski novinari, koji i dalje ne isključuju senzaciju do petka u ponoć, istovremeno prenose i da je Real već odlučio šta će da uradi sledeće godine sa pripremljenih 250 miliona evra za prvu godinu Mbapeovog ugovora, ukoliko ovaj fudbaler odluči da i dalje ostane u Parizu – nameniće ih za akviziciju Holanda i Alfonsa Dejvisa...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)