MILICA, ZLATNO IME U ISTORIJI: Mandić Đuričić dobila priznanje Svetske tekvondo federacije

S. O.

28. 05. 2023. u 12:13

MILICA Mandić Đuričić, dvostruka olimpijska šampionka, dobila je veliko priznanje Svetske tekvondo federacije, saopštio je TK Galeb.

МИЛИЦА, ЗЛАТНО ИМЕ У ИСТОРИЈИ: Мандић Ђуричић добила признање Светске теквондо федерације

Foto: Milena Anđela

Na gala večeri u Bakuu, pred svečano otvaranje Svetskog prvenstva (29. maj - 4. jun), proglašeni su najbolji na svim olimpijskim i paraolimpijskim turnirima od 2.000. godine kada je tekvondo ušao u zvanični program Igara.

Milica Mandić Đuričić je osvojila zlatne medalje na OI u Londonu 2012. i Tokiju 2021. Njeno ime našlo među 12 odabranih u istoriji sporta, koji je Srbiji od nezavisnosti doneo najznačajnija olimpijska odličja.

U saopštenju TK Galeb se navodi da je u ime Milice Mandić Đuričić priznanje primio njen trener Dragan Jović. Ona se prisutnima na svečanosti u Bakuu zahvalila video porukom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)