"DNO DNA"! Nenad Lalatović o izdaji koja mu je najteže pala posle smrti majke i razvoda

Novosti online

20. 04. 2023. u 10:52

DUEL Radničkog iz Niša i Mladosti GAT, koji je na programu u petak od 17.00, biće mnogo više od obične fudbalske utakmice.

ДНО ДНА! Ненад Лалатовић о издаји која му је најтеже пала после смрти мајке и развода

FOTO: FK Vojvodina

Naime, razlog je taj što će to biti povratak Nenada Lalatovića na Čair, ovoga puta kao trenera protivničkog kluba, ali više od svega jer će mu na suprotnoj strani biti Dragan Šarac, njegov dugogodišnji nerazdvojni prijatelj i saradnik.

Nakon što je Lalatović otišao iz Niša, Šarac je odlučio da ostane i da samostalno vodi Radnički, što je Nenadu teško palo i smatrao je to velikom izdajom.

Pred meč koji će odigrati u petak, Lalatović je u razgovoru za Žurnal govorio o predstojećem duelu sa Šarcem i koliko mu je to teško palo, što ga je veliki prijatelj izdao.

- Posle smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko voleo, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima. Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga čak i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)