GOLOVI ZA 78. ROĐENDAN: Zvezda dočekuje Novi Pazar

S.RAJIĆ

11. 03. 2023. u 21:30

SVE je spremno za rođendansku proslavu. Želja svih u klubu, koji slavi 78 godina postojanja, kao i navijača Crvene zvezde je da na današnjem meču (16.00) u okviru 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara bude fešta, kako na tribinama najvećeg stadiona u našoj zemlji, tako i na terenu uz atraktivnu igru.

ГОЛОВИ ЗА 78. РОЂЕНДАН: Звезда дочекује Нови Пазар

Foto: M. Vukadinović

- Nadam se dobroj igri i da bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, nadam se dobrom rezultatu - istakao je na konferenciji za medije trener crveno-belih Miloš Milojević.

Osvrnuo se mladi strateg na utakmicu odigranu u prvom delu sezone, kada je Crvena zvezda slomila otpor Novopazaraca tek u 88. minutu susreta (2:1).

- Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali tada nam je rival zadao dosta muka. Na tom meču smo bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu. Sva sreća tad smo pokazali karakter i došli do trijumfa. Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice - naglašava Milojević.

BESPLATNO NA STADION

ULAZ na današnju utakmicu sa Novim Pazarom biće besplatan. Kapije stadiona "Rajko Mitić" biće širom otvorene, kako bi navijači u što većem broju ispunili tribine. 

Zvezda ima veliku bodovnu zalihu u odnosu na prvog pratioca, ekipu Partizana (+18).

- S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Trebalo bi da nam bude jednostavnije, da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da nam noge budu lakše. Na nama je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno, do kraja sezone.

MIJAILOVIĆ IMA KARTONE

U PROTOKOLU neće biti iznenađenja. Ono što je poznato, zbog kartona u timu neće biti veziste Srđana Mijailovića, dok su svi ostali prvotimci zdravi.

- Sem Mijailovića koji ima kartone, svi su na raspolaganju. Zdravstveni bilten je dobar. Međutim, virus nas muči. Svakog je uhvatio, nekog manje nekog više - zaključio je Milojević. 

Osvrnuo se Milojević i na trku tri ekipe za drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za LŠ - Partizana, TSC i Čukaričkog.

- Prvo kolo plej-ofa, igramo sa drugoplasiranim i mislim da će to na kraju biti večiti rival. To što postoji borba za drugu poziciju, daje draž takmičenju u smislu neizvesnosti - zaključio je strateg lidera. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)