"NEĆU DA ODUSTANEM DO KRAJA": Dejan Stanković zna da je Sampdorija u baš teškoj situaciji, ali "spava mirno"

Novosti online

30. 01. 2023. u 20:03

TEŠKA vremena za Dejana Stankovića na klupi Sampdorije. Dorija se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi posle još jednog poraza u nizu (petog) od Atalante (2:0), bivši strateg i nekadašnji igrač Crvene zvezde ne ističe "belu zastavu".

НЕЋУ ДА ОДУСТАНЕМ ДО КРАЈА: Дејан Станковић зна да је Сампдорија у баш тешкој ситуацији, али спава мирно

Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

- Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Trenutno je ovako, u teškoj smo situaciji, ali verujemo da možemo da igramo Seriju A i naredne sezone. Ne želim da odustanem, bilo bi prelako to učiniti i neću da krijem - naglasio je mladi stručnjak.

Protiv "boginje provincije" pohvalio je zalaganje fudbalera, a Sampdorija puca "ćorcima" već peti meč u nizu.

- Momci su dali 120 odsto, ali to u ovom trenutku nije dovoljno. Hajde da arhiviramo ovu utakmicu i okrenemo se sledećoj. Možemo da spavamo mirno jer znamo da smo dali sve od sebe. Rekao sam igračima da podignu glave. Srećan sam što su mladi fudbaleri ušli u igru i imali priliku da osete Seriju A - istakao je Stanković.

Podsetimo, Sampdorija se nalazi na 19. mestu Serije A sa svega devet bodova, a toliko joj beži Specija koja je prva iznad crte.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!