PAKLENA TRKA ZA TITULU: Ovo je raspored Zvezde i Partizana u plej-ofu

Novosti online

10. 04. 2022. u 22:32

Crvena zvezda je savladala Radnički iz Kragujevca u 30. kolu Superlige sa 4:1 i tako i definitivno obezbedila prvo mesto pred plej-of, dok je Partizan kiksnuo na gostovanju Čukaričkom, gde je remizirao bez golova.

ПАКЛЕНА ТРКА ЗА ТИТУЛУ: Ово је распоред Звезде и Партизана у плеј-офу

Foto: M. Vukadinović

I sada je poznato da ćemo gledati večiti derbi sledeće subote na stadionu "Rajko Mitić", ali i skoro celokupan raspored u konačnih sedam rundi.

Prvo mesto je donela privilegiju timu Dejana Stankovića, zahvaljujući trijumfu u prethodnom derbiju (2:0), uz remi u prvom delu sezone (1:1), ali i nezgodna gostovanja kakva su TSC-u u Bačkoj Topoli, Vojvodini u Novom Sadu i Lučanima/Kruševcu.

Pored Partizana, crveno-beli će imati još tri meča na "Marakani" sa Čukaričkim, niškim Radničkim i Voždovcem, dok će izabranici Aleksandra Stanojevića u Humskoj da dočekaju Čukarički, TSC, Vojvodinu i Radnički iz Niša.

Takođe, ako ne računamo derbi, Partizan će imati nešto lakše mečeve na strani kao što su sudari sa Voždovcem i Mladosti/Napretkom.

Čeka nas paklena borba za titulu, Zvezda je za "milimetar" ispred Partizana i predstojeći večiti derbi mogao bi da reši sve dileme. A možda i dodatno "zakuva" celu ionako zamršenu trku...

Crvena zvezda:

Domaćin: Partizan, Čukarički, Radnički (Niš), Voždovac.

Gost: TSC, Vojvodina, Mladost.

Partizan:

Domaćin: Čukarički, TSC, Vojvodina, Radnički (Niš).

Gost: Crvena zvezda, Mladost, Voždovac.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili