"MOJ IGRAČ JE ZASLUŽIO CRVENI": Izjava trenera Čukaričkog kakvu ne pamti srpski fudbal

Novosti online

10. 04. 2022. u 21:43

Saša Ilić je na konferenciji za medije posle remija Čukaričkog i Partizana priznao da je njegov tim imao sreće protiv crno-belih, ali i da je njegov fudbaler zaslužio crveni karton, te da sudija Novak Simović, ali ni arbitri koji su bili u VAR sobi to nisu ankcionisali.

МОЈ ИГРАЧ ЈЕ ЗАСЛУЖИО ЦРВЕНИ: Изјава тренера Чукаричког какву не памти српски фудбал

Foto: M.Vukadinović

- Partizan je danas bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0, u drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobedio. Danas smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa - iskren je Saša Ilić.

Legenda Partizana, a sada trener "brđana" je istakao da je prioritet kluba da izbacuju igrače.

- Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima - rekao je Saša Ilić, a potom još jednom priznao da je Partizan oštećen.

- Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - zaključio je Saša Ilić u izjavi koja je retkost kada je u pitanju srpski fudbal da jedan protivnički trener prizna da je rival oštećen - zaključio je Saša Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda