KRISTIJANO RONALDO NA STUBU SRAMA: Ono što je uradio autističnom dečaku zgrozilo svet! Klub pokrenuo istragu

Novosti online

10. 04. 2022. u 12:19

KRISTIJANO Ronaldo važi za jednog od najboljih fudbalera današnjice, ali je potezom nakon Evertona (1:0) pao u očima mnogih navijača.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НА СТУБУ СРАМА: Оно што је урадио аутистичном дечаку згрозило свет! Клуб покренуо истрагу

FOTO: AP/Tanjug

Portugalac je posle meča protiv "karamela" napravio potez koji ne priliči jednom od najboljih fudbalera, tačnije ne priliči ni igraču iz seoske lige. On je slomio telefon jednom autističnom dečaku.

Džejkobova majka je potvrdila događaj za "Liverpul eko". Istakla je da je fudbaler Junajteda njenom sinu bio poput idola, ali je uspeo da mu pokvari prvu utakmicu u životu.

- Na kraju utakmice igrači Mančester Junajteda krenuli su sa terena, a mi smo bili na tribini uz tunel, moj sin je izvadio telefon kako bi ih snimao. On je želeo da snimi svakog igrača Junajteda, a kada je prolazio Ronaldo, spustio je telefon zbog toga što mu je noga krvarila, a pritom ništa nije rekao. Ronaldo je prošao pored njega i sramno i besno udario njega po ruci i telefonu i nastavio dalje ka svlačionici, rekla je majka pomenutog dečaka.

Dodaje da autistični dečak nije odmah bio svestan šta se dogodilo.

- Ne mogu da verujem da pričam o ovome. Plakala sam, bila sam u šoku, Džejkob je bio još više šokiran. On je autističan dečak, pa nije odmah shvatio šta se desilo, dok nismo došli kući. Bio je veoma uznemiren i razočaran. Ovo je bila njegova prva utakmica u životu. Imali smo predivan dan do pred sam kraj, kada se to desilo. Ronaldo nam je sve upropastio u sekundi - rekla je dečakova majka.

U međuvremenu su se oglasili sa Old traforda, poručeno je da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo šta se zapravo dogodilo.

Kristijano Ronaldo je već uputio izvinjenje dečaku i izrazio kajanje. Takođe je Džejkoba i njegovu porodicu pozvao na naredni meč Junajteda na Old trafordu, ali je šteta već načinjena...

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!