NAVIJAČI PARTIZANA SU OVO ČEKALI: Poznato koliko Natho odsustvuje sa terena

Novosti online

12. 03. 2022. u 10:38

BIBARS Natho je doveo Partizan u vođstvo protiv Fejenorda, ali se prilikom udarca povredio i odmah je morao da napusti teren. Navijači crno-belih su bili zabrinuti.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА СУ ОВО ЧЕКАЛИ: Познато колико Натхо одсуствује са терена

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, sada mogu da odahnu jer povreda Izraelca nije ozbiljnije prirode, iako je posle meča sa klubom iz Roterdama rekao da se oseća loše.

Kako prenosi "Žurnal" pregled na magnetnoj rezonanci ukazao je da se ipak radi o lakšoj povredi. Iskusni fudbaler će da propusti duel protiv Napretka, posle čega se očekuje da ponovo bude na raspolaganju treneru Stanojeviću.

Ostaje da se vidi da li će Natho putovati u Holandiju, s obzirom na to da su šanse Partizana da nadoknadi minus iz prve utakmice (poraz 5:2) minimalne. Sigurno je važnije da Izraelac bude spreman za gostovanje Radniku u Surdulici.

Crno-beli gostuju Fejenordu u četvrtak od 21 sat.

BONUS VIDEO: NATHOV PROJEKTIL ZA 1-0: Natho ekspresno za vođstvo Partizana protiv Fejenorda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

POČELA OKUPACIJA SEVERA KOSOVA I METOHIJE: Kurti poslao više od 300 specijalaca na sever; Beograd ima odgovor