KAKO JE KUMAN UNIŠTAVAO ZVEZDU BARSE: Ponižavao ga je pred svima, a on nije jedini imao problema!

Novosti online

18. 12. 2021. u 09:59

RONALD Kuman i igrači Barselone definitivno nisu imali razumevanja jedni za druge, a sve više detalja izlazi iz svlačionice Katalonaca.

КАКО ЈЕ КУМАН УНИШТАВАО ЗВЕЗДУ БАРСЕ: Понижавао га је пред свима, а он није једини имао проблема!

foto: EPA

Seržinjo Dest nije u planovima Đavija, a "Sport" piše da je Amerikanac ozbiljno uzdrman zbog statusa koji je imao kod bivšeg trenera Ronalda Kumana.

Katalonski list navodi da ima dosta problema sa samopouzdanjem zbog toga što ga je Holanđanin često kritikovao pred ostalim igračima, a to mu je jako teško palo i uticalo na njegovu psihu.

Desni bek stigao je iz Ajaksa prethodne godine, a ove sezone odigrao je 16 utakmica na kojima je upisao tri asistencije za 1201 minut na terenu.

Dest nije jedini koji je imao ovakvih problema

Amerikanac nije jedini imao problema sa Kumanom, o tome svedoči bivši igrač Barselone Junior Firpo. Levi bek je 2019. godine stigao u Barselonu, a igrač Lidsa tvrdi da je ponižavan od strane trenera.

- Došlo je do toga da sam izgubio volju za fudbalom. Bilo je stvari koje Kuman nije razumeo i često je ponižavao saigrače i mene. Jedna od stvari je ta da kada bi rezerve trenirale dan nakon meča on ne bi prisustvovao treninzima. Kako da se dokažem čveku koji me ne gleda? Pitao sam ga o svom statusu, a on me je lagao. Pričao je stvari koje nemaju smisla - da treniram loše, da ne utičem pozitivno na saigrače. Kako igrač koji je tek stigao može da utiče loše na tim koji je osvojio sve, upitao je fudbaler Lidsa Junior Firpo.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna