ZARAZILA SE I BEBA: Stevan Piale o borbi sa opakim virusom - Dosta je napeto, ćerka ima osam meseci!

Novosti online

19. 04. 2021. u 22:05

KORONA virus nije zaobišao ni popularnog glumca Stevana Pialea. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa pošasti bile su blage, ipak, zbog jedne stvari Stevan je bio izuzetno zabrinut.

ЗАРАЗИЛА СЕ И БЕБА: Стеван Пиале о борби са опаким вирусом - Доста је напето, ћерка има осам месеци!

Foto:Printscreen/Instagram/stevanpiale

Zvezda serije "Igra sudbine" krajem jeseni preležao je koronu. Glumac koga je publika zavovela kao Luku Kanačkog, najverovatnije se zarazio na setu serije. Na svu sreću imao je blage simptome, a koronu je dobila i njegova osmomesečna kćerkica Rosa.

- Bilo je dosta napeto, zarazio sam se krajem jeseni, ali sam prošao sa kućnim lečenjem. Supruga Una i kćerkica Rosa su morale da se odvoje, a onda se ispostavilo da je i Rosa pozitivna. Iako smo nas dvoje mladi roditelji nismo bili previše uplašeni - kazao je.

Glumac i njegova supruga Una morali su da se razdvoje, on je bio u samoizolaciji, dok je supruga brinula o bebi, koja je imala samo povišenu temperaturu.

- Doktori su nam savetovali da je ne spuštamo. I to je trajalo nekoliko dana. Međutim, bebe sve to mnogo lakše podnose. Bio je to najizazovniji period u našim životima, ali se sve ipak dobro završilo, bez posledica - otkriva on za "Gloriju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)