BIVŠI PAR NA SUDU Amber Herd optužuje DŽonija Depa: Pretio je da će me ubiti

Tanjug

21. 07. 2020. u 08:13

AMERIČKA glumica Amber Herd tvrdi da joj je njen bivši suprug, glumac DŽoni Dep, "više puta" pretio da će je ubiti i optužuje ga za nasilje i zlostavljanje.

БИВШИ ПАР НА СУДУ Амбер Херд оптужује Џонија Депа: Претио је да ће ме убити

Foto: AP

Ona je posetu Depu u Australiji u martu 2015. godine, dok je snimao "Pirate sa Kariba", opisala kao "trodnevnu talačku krizu", tokom koje je, kako tvrdi, Dep koristio droge i alkohol. „Tokom ta tri dana, došlo je do ekstremnih psiholoških, fizičkih, emocionalnih i drugih oblika nasilja", rekla je glumica.

Dep (57) tuži izdavača lista "San" za klevetu zbog članka u kojem su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", ali novine tvrde da je taj navod tačan, prenosi BBC.

Herd (34) je juče svedočila na Visokom sudu u Londonu i optužila Depa za verbalno i fizičko zlostavljanje, uključujući vrištanje, psovanje, pretnje, udaranje, šutiranje, šamaranje, udaranje glavom, davljenje, kao i "izuzetno kontrolišuće i zastrašujuće ponašanje".

-Neki incidenti su bili toliko ozbiljni da sam se plašila da će me ubiti, namerno, ili samo izgubiti kontrolu i otići predaleko- rekla je.

Tokom unakrsnog ispitivanja Herd je kasnije rekla da je bilo slučajeva kada se ona "gubila", ali u samoodbrani.

Sudija je pitala Herd da li je ikada bila "nasilna" sa Depom, na šta je glumica odgovorila "ne", dodajući da ju je on dovodio u situacije u kojima se suočila sa "nezamislivim frustracijama i poteškoćama, koje su često bile opasne po život".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Goca

22.07.2020. 19:31

Da bi se stekla prava slika, treba znati sve cinjenice. Recepcioner u njihovoj zgradi je samo mesec dana nakon njihovog vencanja poceo da vidja Ilona Maska kako cesto uvece dolazi kod nje, dok je Dzoni Dep bio na snimanju van zemlje. Inace, Ilonu Masku je glumice "preporucivao" holivudski producent Vajnstajn. Kako je Vajnstajn naucio Ilona kako da nadje i koristi najbolje zenske, tako je i Ilon Mask naucio ovu glumicicu kako da opeljesi Dzonija, i jos grdje, kako da mu unisti reputaciju i karijeru. Dzoni Dep je napravio ogromnu gresku kada je napustio svoju porodicu. A zasto Holivud zeli da ga eliminise - pa, ima previse zdrav razum, i previse prica o stvarima o kojima se ne sme pricati. A zasto je takav - zato sto potice od Indijanaca.