BIVŠI PAR NA SUDU Amber Herd optužuje DŽonija Depa: Pretio je da će me ubiti

Tanjug

21. 07. 2020. u 08:13

AMERIČKA glumica Amber Herd tvrdi da joj je njen bivši suprug, glumac DŽoni Dep, "više puta" pretio da će je ubiti i optužuje ga za nasilje i zlostavljanje.

БИВШИ ПАР НА СУДУ Амбер Херд оптужује Џонија Депа: Претио је да ће ме убити

Foto: AP

Ona je posetu Depu u Australiji u martu 2015. godine, dok je snimao "Pirate sa Kariba", opisala kao "trodnevnu talačku krizu", tokom koje je, kako tvrdi, Dep koristio droge i alkohol. „Tokom ta tri dana, došlo je do ekstremnih psiholoških, fizičkih, emocionalnih i drugih oblika nasilja", rekla je glumica.

Dep (57) tuži izdavača lista "San" za klevetu zbog članka u kojem su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", ali novine tvrde da je taj navod tačan, prenosi BBC.

Herd (34) je juče svedočila na Visokom sudu u Londonu i optužila Depa za verbalno i fizičko zlostavljanje, uključujući vrištanje, psovanje, pretnje, udaranje, šutiranje, šamaranje, udaranje glavom, davljenje, kao i "izuzetno kontrolišuće i zastrašujuće ponašanje".

-Neki incidenti su bili toliko ozbiljni da sam se plašila da će me ubiti, namerno, ili samo izgubiti kontrolu i otići predaleko- rekla je.

Tokom unakrsnog ispitivanja Herd je kasnije rekla da je bilo slučajeva kada se ona "gubila", ali u samoodbrani.

Sudija je pitala Herd da li je ikada bila "nasilna" sa Depom, na šta je glumica odgovorila "ne", dodajući da ju je on dovodio u situacije u kojima se suočila sa "nezamislivim frustracijama i poteškoćama, koje su često bile opasne po život".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

TRI DESTINACIJE - TRI FENOMENALNA XANADU HOTELA: Ni sa jednim nećete pogrešiti, koji god da bude vaš izbor za odmor