STIGLE RODE: LJuba Perućica i Katarina Kolozeus postali roditelji dečaka, dali mu moćno ime koje su nekad nosili samo vizezovi

Novosti onlajn

09. 11. 2023. u 18:55

KATARINA KOLOZEUS porodila se tokom noći i na svet donela dečaka, kome je par dao ime Aleksej.

СТИГЛЕ РОДЕ: Љуба Перућица и Катарина Колозеус постали родитељи дечака, дали му моћно име које су некад носили само визезови

Foto: Pritnsrkin Istagram/ljubaperucica

Ljuba je objavio na društvenoj mreži Instagram trenutke iz porodilišta pre porođaja, a nešto posle tri sata na svet je došao Aleksej.

Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu", napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ", završio je Perućica uz sluku majke i sina Alekseja.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev