OVO JE DRUGA SUPRUGA MIKIJA MANOJLOVIĆA: Gledali ste je u kultnim ostvarenjima, mlađa je od njega dvadeset godina, a zajedno imaju sina (FOTO)

Novosti onlajn

25. 11. 2021. u 13:36

GLUMAC Miki Manojlović više od dvadeset godina je u braku sa koleginicom Tamarom Vučković, sa kojom ima sina Ivana.

ОВО ЈЕ ДРУГА СУПРУГА МИКИЈА МАНОЈЛОВИЋА: Гледали сте је у култним остварењима, млађа је од њега двадесет година, а заједно имају сина (ФОТО)

Foto P. Mitić

Tamaru je javnost upoznala kroz uloge u serijama “Broz i ja” i “Na terapiji”, kao i u filmovima “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”.

Tamara i Miki upoznali su se 1992. godine, a razlika od dve decenije u godinama nikad im nije predstavljala problem.

Foto: printskrin jutjub / TV STUDIO B

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od retkih intervjua o privatnom životu otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - kazao je Miki Manojlović jednom prilikom za “Stori” te dodao:

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - dodao je on tom prilikom.

Iako je pred njom bila velika karijera, Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, već se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka.

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. NOVEMBAR: Rakovima treba predah, škorpijama izazov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024