MISICI POZLILO: Valentina, koja je pokazala dvoglavog orla, završila na infuziji zbog stresa

Novosti onlajn

04. 11. 2021. u 10:38

SRPSKA Mis Interkontinental Valentina Petrović vratila se u Srbiju iz Egipta, gde je boravila zbog takmičenja, kao predstavnica Srbije.

МИСИЦИ ПОЗЛИЛО: Валентина, која је показала двоглавог орла, завршила на инфузији због стреса

Foto: Instagram/bunt.svesrbija

Nakon svega što se izdešavalo tamo i skandala koji je izbio nakon što su objavljene fotografije na kojima pokazuje dvoglavog orla, Valentina je osetila posledice i to po svoje zdravstveno stanje.

Naime, u noći po povratku iz Egipta u Srbiju Valentini se slošilo, pa je primljena u bolnicu, gde je bila priključena na infuziju, tvrdi njena koleginica Nađa Kljajić.

Njeno stanje je stabilno, a do ovoga je došlo usled velike količine stresa.

Nađa Kljajić, nekadašnja mis turizma, otkrila je da se Valentina juče vratila u Srbiju i da je nedugo posle toga završila na infuziji.

- U redovnom sam kontaktu sa menadžerom i direktorkom Mis Ju kompanije koje su me obavestile da se Valentini slošilo. To razumem i prihvatljivo je da se to desilo. Iza nje je strašan stres, očekuje je veliki pritisak, zadržali su je i duže na carini prilikom povratka u Srbiju - ispričala je Kljajićeva.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Sergej Ćetković uoči koncerta u Kombank areni 18. novembra

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)