DIRLJIV OPROŠTAJ DRAGANA MIRKOVIĆ OD MARINE TUCAKOVIĆ: Sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 22:37

MARINA Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini.

ДИРЉИВ ОПРОШТАЈ ДРАГАНА МИРКОВИЋ ОД МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Са тобом одлази читава епоха наше музике (ФОТО)

Foto: Printskrin

Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Dragana Mirković preko svog Instagram profila oprostila se od Marine Tucaković. Pevačica je objavila njenu fotografiju i napisala jako emotivnu poruku.

- Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom.

Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laci, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar malo da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži.

Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek ću mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga - napisala je Dragana Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)