NIKADA SE NEĆE RODITI TAKVA ŽENA: Lepa Brena se dirljivim rečima oprostila od Marine Tucaković (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 22:43

LEPA Brena se oglasila povodom smrti Marine Tucaković, koja je danas preminula nakon bitke sa teškom bolešću.

НИКАДА СЕ НЕЋЕ РОДИТИ ТАКВА ЖЕНА: Лепа Брена се дирљивим речима опростила од Марине Туцаковић (ФОТО)

Foto: Jutjub/Lepa Brena/ALO. RS

- Šta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena pesnik svih nas, naš prijatelj i drug, koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstovi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volimo te, Marina i volećemo te uvek i poštovati jer si nam svojim delima ulepšala živote, gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru - napisala je Brena na instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gde je priključena na respirator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave