POŽAR U ZGRADI U TREBINJU: U trenutku izbijanja vatre u stanu spavali otac i sin (FOTO)

D. Curać

08. 12. 2021. u 10:58

U CENTRU Trebinja jutros posle devet časova izbio je požar, a zahvaljujući pripadnicima trebinjske policije i vatrogascima izbegnuta je tragedija, pošto su se u stanu u trenutku požara nalazili otac i sin.

ПОЖАР У ЗГРАДИ У ТРЕБИЊУ: У тренутку избијања ватре у стану спавали отац и син (ФОТО)

Foto: D. Ć.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što je izbio požar prvo su reagovala tri policajca, koja su provalila u stan i iz njega spasila oca i sina, koji su u trenucima izbijanja požara spavali. Ubrzo su na lice mesta stigli i vatrogasci koji su zaustavili požar.

- Oko 9.30 imali smo dojavu da gori stan u rejonu Mokri Dolovi, tačnije Stari Novoteks. Mi smo sa tri vozila, sedam-osam ljudi, ovde došli i napali požar. Dnevni boravak je oštećen, sobe nisu. Uzrok ne znam, bili su otac i sin koji su spavali. Sve se dobro završilo – rekao je Neđo Ćuk, iz Vatrogasne jedinice Trebinje.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je uzrok požara klima-uređaj na balkonu koji se zapalio, a potom se vatra proširila na stan. Pripadnici policije i otac odvezeni su u bolnicu, nemaju povrede, ali se zbog udisanja dima nalaze pod lekarskim nadzorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna