STRAVIČAN ZLOČIN U DOBOJU: Mladića oteli, mučili i rezali skalpelom

O. MATAVULj

18. 10. 2021. u 11:30

ZLATAN Blagoičević (30), Staša Pejičić (25) i Alen Slavuljica (18) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i mučili sugrađanina B. F., koga su tukli, vezali, skinuli mu odeću, a potom mu skalpelom naneli oko 40 posekotina po celom telu.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У ДОБОЈУ: Младића отели, мучили и резали скалпелом

Foto MUP RS

Monstruozni zločin odigrao se 15. oktobra u Doboju, osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni posle 43 časa besprekidnog rada krim policije PU Doboj.

- Slobode su lišeni Z. B., S. P. i A. S., svi iz Doboja, za koje postoji osnov sumnje da su upotrebom sile i pretnje uvukli B. F. u automobil "Hjundai". Tokom vožnje S. P. i A. S. su ga tukli, zadajući mu više udaraca po celom telu - saopštio je PU Doboj.

Žrtvu su odevezli u Gornju Paklenicu, gde su ga S. P. i A. S. držali, dok mu je Z. B. skinuo odeću.

- Nakon toga mu je vezao ruke plastičnim vezicama, a potom mu upotrebom skalpela naneo više povreda po celom telu. Kada je žrtva izgubila svest, osumnjičeni su pobegli, ostavivši B. F. u besvesnom stanju - navode u policiji.

Žrtvu je pronašao meštanin koji je pozvao njegovu porodicu, nakon čega je prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, imao je oko 40 rezova na telu. Nezvanično saznajemo da B. F. iz straha nije želeo da sarađuje s policijom i otkrije ko su bili napadači, što je policiji otežalo posao.

- Po naredbi Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana koji koristi Z. B., pri čemu su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim delima, manja količina droge i municije - saopštio je PU Doboj.

Dodaju da su protiv svih podneseni izveštaji tužilaštvu o izvršenim krivičnim delima zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i teška telesna povreda, dok se Z. B. tereti i za posedovanje droge i oružja. Svi su sprovedeni u tužilaštvo, koje će nakon saslušanja odlučiti o predlogu za pritvor.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije