ŽIRINOVSKI OTKRIO SVE O NAVALJNOM: On je poslednji nitkov, vrbovan je dok je stažirao! (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2021. u 21:31

ALEKSEJ Navaljni vrbovan je tokom stažiranja na Univerzitetu Jejl, kaže lider LDPR Vladimir Žirinovski.

ЖИРИНОВСКИ ОТКРИО СВЕ О НАВАЉНОМ: Он је последњи нитков, врбован је док је стажирао! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Na Zapadu je vrbovan davno, dok je još bio pripravnik na Univerzitetu Jejl - rekao je lider LDPR u emisiji 60 minuta na TV kanalu Rusija 1.

Prema mišljenju Žirinovskog, Zapad se pre izbora Navaljnog, koji u samoj Rusiji nije široko poznat, oslanjao na Borisa Nemcova, a potom i na Mihaila Hodorkovskog.

Očekivalo se da će Navaljni na izborima „bar dobiti mesto u Državnoj dumi“, ali ni to nije uspelo.

Što se tiče optužbi za prevaru, kako je rekao Žirinovski, Navaljni se ovom vrstom delatnosti bavi od 2006. godine, već 15 godina. Prema rečima lidera Liberalno demokratske partije, Navaljni je započeo saradnju sa međunarodnim prevarantom Vilijamom Brauderom, koji ga je naučio ekonomskim prevarama.

Međutim, prema Žirinovskom, Navaljni je izabrao za svrsishodnije „političko reketiranje“ političara i poznatih ljudi, kako bi ih ucenjivao „curenjem“ diskreditacionih informacija na Internetu, što mu je omogućilo zaradu.

- Ili će platiti da bi izbegli ove informacije, ili će platiti Zapad - rekao je Žirinovski.

- On je poslednji nitkov koji želi sankcije protiv svoje zemlje, svog naroda - rekao je Žirinovski.

Foto: Pres služba suda

Zapadne zemlje, preuveličavajući situaciju sa Navaljnim, teže cilju da skrenu pažnju sopstvenog stanovništva sa unutrašnjih problema, rekao je šef LDPR.

Što se tiče mogućnosti primene novih antiruskih sankcija, onda, prema Žirinovskom, one ne predstavljaju pretnju, pošto je ovaj resurs „već iscrpljen“.

- Doći će vreme, mi ćemo im, kako treba, odgovoriti za sankcije i uvrede - obećao je Žirinovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Dobrivoje

03.02.2021. 22:10

Uhapse jednog od njegovih glavnih ljudi, gubernatora Habarovske obl., on ćuti k'o zaliven.Ali zato o Navaljnom, koji kako i sam kaže, ne učestvuje u vlasti čak ni kao poslanik, napisa ceo esej. Principijelno a i Liberalno-demokratski.