OVAKO RUSI BOMBARDUJU: Piloti hirurški precizni, slamaju glavno uporište neprijatelja (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:31

VOJNI avioni ruskog vazduhoplovstva izveli su novi niz udara na infrastrukturu terorističkih grupa u delu Idliba koji se nalazi pod zaštitom turskih snaga.

ОВАКО РУСИ БОМБАРДУЈУ: Пилоти хируршки прецизни, сламају главно упориште непријатеља (ВИДЕО)

Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije/Depositphotos

Napadi su navodno pogodili ciljeve u blizini gradića Kafr Aruk, na području 18 kilometara severno od grada Idlib, gde se nalazilo nekoliko objekata terorističke organizacije Hajat Tahrir al-Šam.

Državni izvori tvrde da su eliminisani sedište terorističke organizacije, vozilo i nekoliko terorista Hajat Tahrir al-Šam-a.

Vesti iz Sirije možete čitati OVDE.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu