BES NULANDOVE: Vašington će uvesti stotine i stotine i stotine sankcija Moskvi

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

22. 02. 2024. u 22:32

DRŽAVNA podsekretarka SAD Viktorija Nuland saopštila je danas, dan uoči usvajanja očekivane nove runde sankcija Rusiji da će Vašington uvesti "stotine i stotine i stotine" sankcija Moskvi.

БЕС НУЛАНДОВЕ: Вашингтон ће увести стотине и стотине и стотине санкција Москви

Viktorija Nuland / Foto Profimedia

Nuland je dodala da će određene sankcije biti usmerene na odgovorne za smrt ruski opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, ali da će većina ciljati "Putinovu ratnu mašinu" i upotpuniti već postojeće sankcije, prenosi Rojters.

Američki predsednik Džozef Bajden danas je tokom sastanka sa udovicom i kćerkom Navaljnog, Julijom i Dašom, potvrdio da će njegova administracija “sutra objaviti velike nove sankcije Rusiji kao odgovor na Aleksejevu smrt, rusku represiju i agresiju i njen brutalni i ilegalni rat u Ukrajini”.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!