BIVŠI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC: Zelenski će morati da kapitulira, evo kada će Rusija pobediti u Ukrajini

P. Z. S. / ria.ru

04. 12. 2022. u 18:13

RUSIJA će odneti vojnu pobedu nad Ukrajinom u leto 2023. godine, rekao je penzionisani obaveštajac američkog marinskog korpusa Skot Riter u intervjuu američkom novinaru Endru Napolitanu.

БИВШИ АМЕРИЧКИ ОБАВЕШТАЈАЦ: Зеленски ће морати да капитулира, ево када ће Русија победити у Украјини

Foto AP


-Neće biti brzo, ali mislim da će do kraja sledećeg leta ruska vojska odneti vojnu pobedu. U Ukrajini je ruska vojska nepobediva, rekao je on.

Istovremeno, kako je primetio Riter, do tada neće biti govora o bilo kakvim pregovorima.

-Zelenski će morati da odluči da li da ide na krstaricu Misuri. Ovo će postati pregovori (2. septembra 1945. potpisan je Zakon o predaji Japana na američkom bojnom brodu Misuri. — pribl. ur.)", primetio je obaveštajac.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je početkom novembra, nakon pisanja zapadnih medija da se Kijev gura u dijalog sa Moskvom, dao uslove za početak pregovora. Prema njegovim rečima, to je „obnova teritorijalnog integriteta, poštovanje Povelje UN, kompenzacija za sve gubitke, kažnjavanje svakog ratnog zločinca i garancije da se to više neće ponoviti“.

Istovremeno, ranije je ukrajinski lider potpisao ukaz o nemogućnosti vođenja pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Takođe je naveo da Kijev neće ulaziti u dijalog sa Moskvom dok je Putin na vlasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!