RUSIJA će odneti vojnu pobedu nad Ukrajinom u leto 2023. godine, rekao je penzionisani obaveštajac američkog marinskog korpusa Skot Riter u intervjuu američkom novinaru Endru Napolitanu.

Komentari (3)

Walter Pravicek

04.12.2022. 18:59

Riter ima pravo.Zelenski ammaterski glumac ne zna što čita,ono malo što mu napišu drugi,te govori budalaštine.Kakav povtratak istoka Ukrajine,kada se raketira Kijev i drugi gradovi.Niso još ni počeli Rusi uništavati vozove,pruge te baze aviona i helikoptera koji su na zemlji.I on siromašak u Kineskim krpama nešto komanduje?Beži mali,dok imaš šansu pobeči u svoju vilu u Italiji u Toskani,a nači če Rusi tebe makar na Antarktiki.

Walter Pravicek

08.12.2022. 03:36

Sa ili bez Zelenskog če se na pozornici Ukrajine odigrati poslednji čin te drame,u kojoj Zelenski glumi heroja.Ali dosta i preko glave pametni političari,novinari,te ozbiljni ljudi,platiše poreza,a s time i omogučavanje slanja tako velikih darova oružja u Ukrajinu. Več se pitaju zašto to rade jer Rusi za sada nisu neprijatelji Amerike.Sada Zelenski glumi kako jest najsretniji ,da u Kongresu opet kao do sada imaju prevagujuču rijeć demokrati,a to znači još i još igračaka za rat,koji znači mrtve vojnike Ukrajine,osakačene,znači invalide do smrti,bezkučnike,bez posla i plate te penzija.Mizerstvo do od tih ljudi potpune mržnje Zelenskog.A kada narod nekog mrzi,on je gotov.Politički a i kao građanin Ukrajine.