PUCNJAVA U KAMPUSU - OBRAČUN KRIMINALNIH GRUPA? Šestoro ranjenih u Ouklandu punoletno, policija traga za učesnicima

Novosti online

29. 09. 2022. u 01:34

ŠEST osoba je povređeno u pucnjavi u Ouklandu u blizini šest škola u sredu, saopštila je policija.

ПУЦЊАВА У КАМПУСУ - ОБРАЧУН КРИМИНАЛНИХ ГРУПА? Шесторо рањених  у Оукланду пунолетно, полиција трага за учесницима

Foto: Tanjug/AP

Tri pacijenta su u kritičnom stanju u bolnici Hajlend sa neutvrđenim povredama, rekao je portparol bolnice.

Potporučnik Rej Keli iz kancelarije šerifa okruga Alameda potvrdio je da su tri odrasle osobe prevezene kolima hitne pomoći u bolnicu Hajlend, a još tri osobe su prebačene u medicinski centar Eden. Dve žrtve u bolnici Hajlend su u kritičnom stanju, rekao je Keli. Administrator bolnice je kasnije potvrdio da je treća žrtva u Hajlendu takođe u kritičnom stanju, prenose američki mediji.

Svih šest žrtava su odrasle osobe, tvitovala je gradonačelnica Oklanda Libi Šaf. Ranjeni su starosti između 18 i 50 godina.

Policija Ouklenda saopštila je da istražuje pucnjavu oko 13.45, ali nije objavila informacije o broju osumnjičenih. Prema rečima očevidaca, broj napadača se kreće između tri i pet.

Članica gradskog veća Treva Rid rekla je da su joj istražitelji rekli da bi pucnjava mogla biti povezana sa rastućim „grupnim nasiljem i nasiljem kriminalnih grupa“, prenose američki mediji.

BONUS VIDEO - DARKO ŠARIĆ: Od lisica do nanogice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VANJA ŠČEPAO DŽAKU ZA GRLO: Dramatičan detalj koji je svima promakao - provokacije uzburkale emocije srpskih fudbalera (FOTO)