POSLEDNjIH nedelja gotovo svakodnevno se pojavljuju vesti o vojnim formacijama, programima borbene obuke, resursima i oružju kojim SAD i NATO jačaju Kijev. Zajedno sa kadrovskim imenovanjima na vojne položaje, to izgleda kao kvalitativna nadogradnja kapaciteta za dugoročni sukob sa Rusijom. Štaviše, razmere pripreme Zapada su takve da postaje očigledno: ne možemo govoriti samo o Donbasu, navodi ruski politikolog Veronika Krašenjininkova u autorskom tekstu za RIA Novosti.

Anamar

11.07.2022. 10:21

USA kultura je stvarana tučom u tuđoj kući i to svijet konačno treba zaustaviti ili će propasti. Jedini način spasa svijeta je da ih se sruši vlastita kuća.

Gonzo

11.07.2022. 10:53

Zašto američki ĐILKOŠI NE RATUJU NA SVOJOJ TERITORIJIi, nego u našem dvorištu??? RAZBIĆE IH RUSI, KAO KANTU.KAD BUDE DOŠLO DO UNUTRAŠNJIH NEMIRA UNUTAR USA, TEK IM ONDA SLEDI HAOS.ZAR NAROD NEMOŽE NIŠTA OVIM JAJARAMA SA BAJDENOM NA VLASTI?POGLEDAJTE ŠRI LANKU ZA PRIMER! RUSI NISU GLUPI, SPREMAJU IM DEBELO IZNENAĐENJE U NJIHOVOM DVORIŠTU.DOKLE VIŠE KOJA LI PO REDU HITLER GENERACIJA PRAVI CIRKUS PO SVETU???

vojo

11.07.2022. 11:31

Nakon nekoliko pokusaja zapada da osvoji resurse dalekog istoka, ovo djeluje kao najozbiljniji pokusaj. Svi su ujedinjeni na celu sa amerima, a ne treba zanemariti ni proksi vojsku koja ce iscrpiti Ruse u ovoj prvoj fazi.

marija

11.07.2022. 12:22

Hitler je htio osvojiti ceo svijet pa su od njega naucili lekciju osvajanje i unistavanje drzava jednu po jednu prema vlastitim interesima,Nadam se da im je kraj......

Car

11.07.2022. 13:31

Amerika se sprema za rat sa evropskom vojskom. To nikad nije bilo normalno. Ako protiv nekog ratuješ koristiš svoje snage. Evropa mora da shvati da je prevarena i da kaže ratujte bez nas. Malo morgen bi to uradili. Isuviše su slabi da bi sami pobedili moćnu rusku armadu. Lično mislim fa će u oba slučaja izgubiti, al kome to da kažeš kad je sve ne...malno.

Baka

11.07.2022. 16:03

Njihiva USA i NATO nesreća je ŠTO RUSIJU VODI PUTIN ŠKOLOVANI OBAVEŠTAJAC KOJI ZNA KAKO DA IM SE SUPROTSTAVI. OVOG PUTA SU NATOVCI I USA ZAIGRALI NA POGREŠNU KARTU.