AMERIČKO izdanje Njuzvika objavilo je članak o situaciji u Ukrajini sa naslovom "Putin nikada nije izgubio rat. Evo kako će pobediti u Ukrajini".

Komentari (5)

Zaomije

27.02.2022. 03:32

Koji god razlog za invaziju, nije trebalo ovako. Braca Rusi imaju puno da trpe ako se ovo ne zavrsi brzo. Nisu trebali ovako, vrlo sam razocaran.

Soko

27.02.2022. 09:56

Da nije zapadnih krvoloka do rata nebi ni došlo.Sad kad su ga isprovocirali Putin neće stati dok ne ostvari ciljeve.Ukrajinu će okrenuti od zapadnih fašista i okupatora.To će ujedno označiti početak kraja zapadne hegemonije.

buki

28.02.2022. 00:24

Analiza je prilično tačna, ali da bi bila kompletna treba dodati ono što je Amerika uradila Srbiji '99 i tako pokazala okolnim zemljicama šta ih čeka ako ne uđu u Nato. Poučene primerom Srbije, Makedonija i Crna Gora su brže-bolje pohitale u članstvo ne bi li se zaštitile od Nato bombi. To isto sada radi Putin, a jedina razlika je u tome što Putin to radi na svojim granicama, kao iznuđeno i jedino rešenje da zaštiti svoju državu, dok Amerika to radi hiljadama milja daleko od SAD, sa ciljem da pokori i porobi čitav svet. Osim toga, Putin mora da bira oružje i način ratovanja jer je njegov narod sa obe strane nišana, a Amerika je nekontrolisano koristila uranijum, kasetne bombe, hemijsko oružje i druge gadosti, jer ih boli uvo i za Srbe i za Šiptare.