SAVETOVANJE STUDENATA U NAUČNO-TEHNOLOŠKOM PARKU: Saveti za posao, praksu i razvoj karijere

Lj.B.

11. 07. 2023. u 14:38

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizovao je danas „Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd“.

САВЕТОВАЊЕ СТУДЕНАТА У НАУЧНО-ТЕХНОЛОШКОМ ПАРКУ: Савети за посао, праксу и развој каријере

Univerzitet u Beogradu

Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd.

-Pozivamo studente da iskoristite ovu priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanija i da saznaju kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, da potraže savete, saznaju sve o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja u skladu sa svojim interesovanjima. Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje sa članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd obavlja se do popunjavanjem prijavnog upitnika na LINKU  - navodi Univerzitetski centar za razvoj karijere.

Karijerno ćaskanje sa kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd predstavlja aktivnost Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta koja ima za cilj bolje povezivanje studenata i poslovnog sveta, promociju inovacionih delatnosti i inovacionog preduzetništva kod naših studenata i jačanje vidljivosti i otvorenosti kompanija koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd za obavljanje stručne prakse studenata i zapošljavanje mladih diplomiranih studenata i mladih istraživača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije