VIŠE STUDENATA IZ IRANA: Žele da upišu Stomatološki i Medicinski fakultet

B.B.

25. 03. 2023. u 18:14

U NAREDNOM periodu može se očekivati više studenta iz Irana na stomatološkom fakultetu u Beogradu, jer su diplome ovih visokoškolskih ustanova priznate u njihovoj matičnoj, ali i većini drugih zemalja.

ВИШЕ СТУДЕНАТА ИЗ ИРАНА: Желе да упишу Стоматолошки и Медицински факултет

Prostorije Stomatološkog fakulteta / Foto M. Anđela

Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić je tim povodom primio u Rektoratu ambasadora Irana u Srbiji Rašid Hasanpura, sa saradnicima. U narednom periodu očekuje se konkretan dogovor o mogućnostima prijema iranskih studenata direktno na studije na engleskom jeziku ili preko programa Vlade Srbije za strane studente "Svet u Srbiji".

U razgovoru su učestvovali i prorektor za nastavu prof. dr Dejan Filipović i dekan Stomatološkog fakulteta prof. dr Aleksa Marković.

Ovaj susret nastavak je saradnje Univerziteta u Beogradu sa univerzitetima u Iranu, koja je intenzivirana od maja prošle godine kada je visoka delegacija našeg univerziteta boravila u Iranu. Nedavno je u okviru ovog ciklusa akademske saradnje dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Lazar Daidović potpisao sporazum sa Univerzitetom Zandžan u Iranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

LJudi najviše pamte Srećne ljude, a ja od te uloge nisam zaradio NIŠTA