Muzički karavan pijaniste Stefana Đokovića sutra stiže u Zaječar

PR

05. 10. 2023. u 14:15

Zaječar će zasijati u sjaju klasične muzike 6. oktobra 2023. godine, kada će pijanista Stefan Đoković održati spektakularni klavirski koncert.

Музички караван пијанисте Стефана Ђоковића сутра стиже у Зајечар

Foto: Promo

Pored Stefana na sceni će se pojaviti i sopran Nevena Đoković koja će svojim raskošnim talentom upotpuniti deseti u nizu koncerata poznatog virtuoza.

Stefan Đoković donosi svoje jedinstveno umeće sviranja klavira u Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu "Zoran Radmilović". Njegova muzička karijera obasjana je brojnim uspesima i priznanjima, a koncerti širom sveta svedoče o njegovoj izvanrednoj interpretaciji klasičnih kompozicija. Đokovićeva strast prema muzici prelazi na svaku notu koju izvodi, čineći svaku izvedbu Šopena, Šuberta i Lista nezaboravnom.

Ovaj koncert ima dublji značaj, istog dana obeležava se Dan grada Zaječara, a koncert će biti nezaboravni kulturni doprinos ovom svečanom trenutku. "Sa Mozzartom na krilima muzike" je projekat koji ima za cilj vraćanje kulture u srce naših zajednica - u naš dom kulture.

Ovaj izuzetni događaj ne bi bio moguć bez podrške Fondacije Mozzart, koja je prepoznala važnost ovog humanitarnog poduhvata. Njihova posvećenost kulturi i umetnosti doprinosi boljem sutrašnjem društvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!