OGLASILI SE NAPADNUTI MLADIĆI: Ovo je proganjanje, sve vreme su psovali dok su nas udarali (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 16:24

DVOJICA mladića potvrdila su da su danas napadnuta iz čista mira dok su sedela u bašti kafića u Severnoj Mitrovici.

ОГЛАСИЛИ СЕ НАПАДНУТИ МЛАДИЋИ: Ово је прогањање, све време су псовали док су нас ударали (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Jedan od povređenih mladića opisao je šta se dogodilo danas oko 11 časova u Severnoj Mitrovici.

- Dok smo sedeli ispred kafea 'Soprano' prišla su tri nepoznata lica i udarala su nas flašama u glavu. To su verovatno Albanci, jer su nas psovali na njihovom jeziku, dok su nas udarali - izjavio je  Radomir Simović.

Drugi mladić zadobio je vidne povrede na licu, ali je i on otpušten na kućno lečenje nakon ukazane medicinske pomoći. 

- Ovo vidim kao napad na moju porodicu, ne na mene lično. Svi znaju šta se poslednjih godina dešavalo. Ovo je proganjanje, bukvalno nemamo više gde na kafu da sednemo - rekao je Miloš Rošić.

Opšti hirurg, doktor Marko Nikolić u KBC Kosovska Mitrovica izjavio je da su mladići u stabilnom stanju i da su otpušteni na kućno lečenje.

- Negde oko 11.30 časova dovezena su dva momka civilnim vozilom do bolnice, jedan od njih sa ranama u predelu iznad desnog očnog kapka. Radi se o posekotini verovatno nanetoj nekim staklenim predmetom. Sanirali smo tu ranu na prijemnom i taj momak je poslat kući na negu i lečenje. Drugi momak ima blagi hematom u čeonom predelu glave. Saniran je i poslat na kućno lečenje. Oba momka su u stabilnom stanju. Povrede su verovatno nanate nekim tupim predmetom - konstatovao je doktor Nikolić.

Kako je potvrdio portparol tzv. Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović do napada je došlo u bašti kafića "Soprano", koji se nalazi na glavnom gradskom šetalištu.

- Danas u 11.13 sati u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici u bašti kafića 'Soprano', mladićima S.R. i M.R. srpske nacionalnosti, prišle su dve nepoznate osobe, koje su im se obratile psovkama na albanskom jeziku i udarali staklenim flašama po glavi - rekao je Radović.

Kako je dodao, za sada policiji nepoznati napadači pobegli u pravcu glavnog mosta ka južnom delu grada.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!