ROBIJAĆE DVE DECENIJE U SRBIJI: Bosna i Hercegovina izručuje Darka Eleza

Novosti online

27. 08. 2022. u 06:18

DARKO Elez, koji je u Bosni i Hercegovini osuđen na ukupno 20 godina robije, biće izručen Srbiji kako bi izdržavao kaznu zatvora.

РОБИЈАЋЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ У СРБИЈИ: Босна и Херцеговина изручује Дарка Елеза

Foto Avaz TV

Kako su preneli mediji u BiH, Ministarstvo pravde Srbije prihvatilo je Elezovu molbu da kaznu izdržava u Srbiji. On je 21. decembra 2020. uhapšen prema Interpolovoj poternici u Beogradu i izručen BiH, a već skoro dve godine je u zatvoru u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu.

- Ostalo je još nekoliko nejasnoća koje su u fazi rešavanja i vrlo brzo ćemo realizirati ovaj transfer - kažu upućeni u ovaj slučaj.

On je zahtev da kaznu služi u Srbiji podneo putem advokata Senada Krehe u februaru ove godine.

Eleza je Sud BiH, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, osudio na 15 godina zatvora zbog teških krivičnih dela počinjenih u okviru organizovane kriminalne grupe, a uhapšen je u okviru predmeta "Lutka".

Sud u Istočnom Sarajevu ga je 2004. osudio na pet godina i osam meseci zbog ubistva, pri čemu je dobio jedinstvenu kaznu zatvora od 20 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)