"MI TE ČEKAMO I ČEKAMO...": Roditelji Barbare Vitez ne gube nadu ni nakon sedam godina od nestanka devojčice

Novosti online

28. 11. 2023. u 09:24

PROŠLO je tačno sedam godina od nestanka devojčice Barbare Vitez iz Sente, a porodica i dalje čeka bilo kakve informacije o njoj.

МИ ТЕ ЧЕКАМО И ЧЕКАМО...: Родитељи Барбаре Витез не губе наду ни након седам година од нестанка девојчице

Barbara Vitez

Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, nakon što se, prema izjavama njenih drugara, saplela na mostu na Tisi i upala u reku.

- Danas je tačno sedam godina otkako si otišla na rođendan i nisi se vratila... Mi te samo čekamo i čekamo - napisao je neutešni otac Endre Vitez na Fejsbuku.

Na dan njenog nestanka, otac je izneo svoje mišljenje u vezi s misterioznim događajem. Ronioci su pretraživali reku danima, ali telo devojčice nije pronađeno.

- Poslednji put viđena je 25. novembra 2016. u senćanskoj prodavnici, kada su je snimile kamere, i to je bilo u 21.41 sat. Na snimku se ne vidi da li je naša ćerka sa dvojicom dečaka krenula ka mostu ili na drugu stranu - rekao je ranije otac Endre.

Podsetimo, Barbara Vitez je od februara 2017. godine na Interpolovoj žutoj poternici za nestalim osobama. Tokom godina, roditelji su primali različite informacije o mogućem mestu njenog boravka, uključujući tvrdnje o otmici, udaji, prodaji u belo roblje, pa čak i jezivu anonimnu poruku koja opisuje njen tragičan kraj.

Porodica Vitez, uprkos godinama neizvesnosti, ne gubi nadu i nastavlja svoju tešku potragu za istinom, noseći teret bola i gubitka koji su ih zadesili.

BONUS VIDEO: NAKON DEVET GODINA: Stigao voz iz Segedina u Suboticu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)