TEŠKO POVREĐENA ŽENA (79) U KRITIČNOM STANJU: Posle pada sa zgrade u Ulici Veselina Masleše u Novom Sadu

Lj.P.

12. 06. 2023. u 11:28

SA teškim povredama zadobijenim prilikom pada sa zgrade, Novosađanka R. Lj. (79) smeštena je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА ЖЕНА (79) У КРИТИЧНОМ СТАЊУ: После пада са зграде у Улици Веселина Маслеше у Новом Саду

Foto N. Karlić

- Pacijentkinja je primljena u teškom opštem stanju sa teškim politraumatskim povredama. Nakon inicijalne dijagnostike i hitnog operativnog tretmana, pacijentkinja je postoperativno u kritičnom stanju smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV – kaže Siniša Knežević, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Kako smo danas ranije objavili, žena stara 79 teško je povređena u noći između nedelje i ponedeljka kada je pod još nerasvetljenim okolnostima, pala sa zgrade u Ulici Veselina Masleše, ispred broja 40 u Novom Sadu.

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, njihova lekarska ekipa je intervenisala po pozivu policije u 19 minuta posle ponoći. Na licu mesta, prema njegovim rečima, zatečena je žena stara 79 godina sa višestrukim polireaumatskim povredama, i posle inicijalnog zbrinjavanja, u besvesnom stanju je prevezena u Urgentni centar KCV.

Policija je obavila uviđaj, a detalji nesreće zasada nisu poznati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?