PONOVO UHAPŠEN OSUĐIVANI SERIJSKI SILOVATELJ: Osumnjičen za posedovanje narkotika

N.B.

18. 12. 2023. u 13:55

OSUĐIVANI serijski silovatelj Igor Milošević uhapšen je danas na Vračaru, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

ПОНОВО УХАПШЕН ОСУЂИВАНИ СЕРИЈСКИ СИЛОВАТЕЉ: Осумњичен за поседовање наркотика

Foto: Jutjub/Portal Informer

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, priveden je u saradnji sa PS Vračar i određeno mu je zadržavanje od 48 časova. U tom roku će biti priveden na saslušanje, a o daljem toku postupka i merama obezbeđenja prisustva okrivljenog u ovom postupku, javnost će biti blagovremeno obaveštena. Milošević je, inače, krajem prošle nedelje viđen u blizini beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", što je izazvalo uznemirenje roditelja.

On je, inače, pušten iz zatvora 20. septembra prošle godine nakon odslužene kazne zatvora, zbog silovanja, a uhapšen je deset dana kasnije zbog sumnje da je počinio delo ugrožavanje sigurnosti.

Optužnim predlogom tada mu je stavljeno na teret da je 27. septembra 2022. godine pretnjom da će napasti na život i telo oštećene novinarke J. R., ugrozio njenu sigurnost, jer je prilikom intervjua koji je oštećena radila sa njim zajedno sa koleginicom I. T. rekao: "Ako sam ja naumio da vas silujem ja ću to uraditi, ako imam slobodu, ako nema kamermana da me spreči, ako nema bilo ko da me spreči", kao i "Ako dođem da vas ubijem, ja ću da vas ubijem ako nema ko da me spreči", što je kod oštećene stvorilo osećaj straha i ugroženosti za sopstvenu bezbednost.

Međutim, u aprilu ove godine, Prvi osnovni sud u Beogradu je doneo prvostepenu presudu kojom je Milošević oslobođen od ove optužbe, kada mu je i ukinut pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)