Ko kreči kuću leči: ROMA i ove godine daje POLA, sada u celoj Srbiji!

Promo

25. 08. 2023. u 12:55

Idealno vreme za renoviranje je upravo sada - a ROMA Company je tu da priskoči u pomoć svojim komšijama ne samo u Beogradu, već i u Nišu, Kraljevu, Loznici, Leskovcu, Subotici…. i celoj Srbiji!

Ко кречи кућу лечи: РОМА и ове године даје ПОЛА, сада у целој Србији!

Foto: Promo

Pravo učešća u akciji imaju sve stambene zgrade na teritoriji Srbije, a prijave za subvencije su otvorene do 15. septembra 2023.

Zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati za subvencije na email adresu subvencije@roma.rs, ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom „SUBVENCIJA – stambene zgrade“. Aplikaciju je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno.

U izbor zgrada koje će dobiti donacije uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje, uz pomoć subvencije ROMA Company, sprovede u dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 30. septembra 2023 na sajtu roma.rs

Uz pomoć ove subvencije, udahnite vedrinu i novi sjaj u vašu zgradu – jer tako zajedničkim snagama dajemo i novu svežinu našim gradovima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave