EVO KOLIKO JE JUČE PALO KIŠE: Vatrogasci u ovom gradu posle ponoći vadili vodu iz kuća (VIDEO)

S.BABOVIĆ

07. 08. 2023. u 12:12

VATROGASCI u Kruševcu su i posle ponoći crpli vodu iz pojedinih objekata usled velike količine padavina, koje su okovale grad.

ЕВО КОЛИКО ЈЕ ЈУЧЕ ПАЛО КИШЕ: Ватрогасци у овом граду после поноћи вадили воду из кућа (ВИДЕО)

Foto:S.Babović

Tačno 33,4 litara po metru kvadratnom kiše palo je juče na teritoriji grada Kruševca, gde je dejstvovala protivgradna odbrana od 15 do 16 sati.

Vatrogasci su u poslepodnevnim satima neprestano bili na terenu, a prva crpljenja vode iz privatnih objekata već su krenula od 18 sati. U naselju Dedina voda je ušla u obor i radionicu, kao i u dva domaćinstva, gde je intervencija VSJ potrajala do ponoći.

Voda je prodrla i u podrume stambene zgrade u Vidovdanskoj ulici, kao i u dvorište porodične kuće u Parunovcu. Tokom protekla 24 časa, izbila su i dva požara, u potkrovlju kuće i usled varničenja kablova na banderi.

Kako su „Novosti“ objavile, za manje od sat vremena, Kruševac je bio na udaru jakog pljuska, praćenog grmljavinom oko 16 sati. Nebo se zacrnilo, a zbog gustine kiše, gotovo da se ništa nije videlo.

Saobraćaj se otežano odvijao u više delova grada, a dolazilo je i do kraćeg prekida u snabdevanju električnom energijom.

Tokom dana se očekuju nove padavine. Na zalihama su trenutno 732 protivgradne rakete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)