MARRIOTT JE UVEK DOBAR IZBOR: Odaberite Tunis i upoznaćete predivni Sus, u čijem se centru nalazi odličan hotel

Promo

06. 06. 2023. u 16:00

SOUSSE Pearl Marriott Resort & Spa 5* se nalazi u centru grada Susa, na 17km udaljenosti od aerodroma u Monastiru i na 153km udaljenosti od aerodroma u Tunisu.

MARRIOTT  ЈЕ УВЕК ДОБАР ИЗБОР: Одаберите Тунис и упознаћете предивни Сус, у чијем се центру налази одличан хотел

Foto: Promo

Hotel se nalazi u Susu, u blizini centra, na samo par minuta šetnje do Medine i luke. Hotel ima ukupno 222 sobe, standardne, superior i apartmane. Hotel ima restoran domaće i internacionalne kuhinje “The Opus” i “The Gourmet”, lobby bar, pool bar i beach bar. U hotelu je moguće čuvanje dece, ali se takva usluga dodatno plaća.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* ima svoju plažu koja se nalazi preko puta ulice. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. Plaža je široka i peščana.

Sve sobe imaju Wi-Fi, balkon, klimu, TV, fen za kosu, sef, tuš kabinu,set za čaj i kafu, minibar.  Hotel ima ukupno 222 smeštajne jedinice sa direktnim i delimičnim pogledom na more i pogledom na grad. Sobe su standardne, superior i apartmani. U dodatno plaćene usluge, koje su gostima na raspolaganju, ubrajaju se room service, telefon i ostalo van koncepta.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* ima uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Takođe, gostima su na raspolaganju barovi: Pool Bar, Lobby Bar, Beach bar kao i užine u određeno doba dana. Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta, plaćaju se dodatno. Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni  bazen. Tu je i spa centar “Jumana spa” sa  teretanom, 11 soba za masažu i zatvorenim bazenom. Ukoliko žele masaže i ostale usluge koje nisu obuhvaćene konceptom, gosti ih mogu koristiti uz određenu nadoknadu.

Ukoliko ste se ove godine opredelili za Tunis, ali vam ovaj hotel iz nekog razloga ne odgovara, u ponudi su brojni hoteli, međusobno dosta različiti po mestu na kom se nalaze, po konceptu, sadržajima…

Ukoliko preferirate odmor na toplom afričkom kontinentu, ali više volite Egipat, iz istog lanca, u Hurgadi vas očekuje Marriott Beach Resort 5*,  koji se nalazi na odličnoj lokaciju za one koji žele da obiđu Hurgadu detaljnije, ali takođe ima i divnu peščanu plažu, sa malim privatnim ostrvom do koga se dolazi mostićem. Gosti mogu napraviti izbor između All Inclusive i usluge polupansiona.

Za ljubitelje Egejskog mora, preporuka ide za Marriott Delta Beach Resort 5* koji je renoviran 2018. godine, nalazi se na lepoj, peščanoj plaži dugoj 200 metara, a nudi All Inclusive Plus uslugu.

Na antalijskoj obali nemamo da vam ponudimo Marriott, ali imamo Turkiz Deluxe Resort 5* koji se nalazi u prelepom, zelenom Kemeru, na svojoj plaži sa šljunkom. Renoviran je prošle godine, a nudi Ultra All Inclusive uslugu.

Uz sve navedeno, odlična je vest da se sve rezervacije mogu uraditi iz sopstvenog doma kroz opciju online rezervacije na našem sajtu. Za dodatne informacije i pitanja, tu je i call centar 011 655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U NEDELJU SNEG: Evo u kojim delovima Srbije će drugog dana vikenda pasti 20 centimetara snežnog pokrivača