POLICIJA ĆE POJAČATI KONTROLU: Ministar Gašić - Sprečićemo rad divljih taksista na Aerodromu Nikola Tesla

Z.U.

05. 06. 2023. u 18:04

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas da će policija pojačati kontrolu na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu kako bi u potpunosti sprečila rad divljih taksista.

ПОЛИЦИЈА ЋЕ ПОЈАЧАТИ КОНТРОЛУ: Министар Гашић - Спречићемо рад дивљих таксиста на Аеродрому Никола Тесла

Foto: MUP

Ministar je nakon razgovora sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnicima grada Beograda, rukovodstvom Aerodroma, pripadnicima granične policije, komunalne i drugih nadležnih institucija naglasio da akcija usmerena protiv divljih taksista neće biti jednokratna i kratkog daha, već da će biti stalnog karaktera.

Naglasio je da su ministar Goran Vesić i on istrajni u sprovođenju ove akcije, koja je pokrenuta aprila ove godine i da neće odustati u nameri da se zavede red na beogradskom aerodromu.

- Nedopustivo je da nelegalni taksisti varaju naše građane, strance koji dolaze u našu zemlju i remete rad taksi službi koje legalno posluju. Policija i druge nadležne službe staće im na put i ovaj problem rešiti - kazao je ministar Gašić.

Strani turisti i investitori koji dolaze u našu zemlju prvi utisak o nama i Srbiji, kako je rekao, steknu upravo na aerodromu, a divlji taksisti svojim nelegalnim radom stvaraju lošu sliku o nama i štete ugledu naše prestonice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)