PRETRAŽUJE SE I DUNAV: Policija traga za Ksenijom Lukić iz Sremske Mitrovice

Lj. P.

27. 02. 2022. u 15:56

POLICIJA intenzivno traga za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja je nestala u noći između petka i subote u Novom Sadu. O njenom nestanku, policiju je, kako saznajemo obavestio njen momak u subotu oko 3.30 sati.

ПРЕТРАЖУЈЕ СЕ И ДУНАВ: Полиција трага за Ксенијом Лукић из Сремске Митровице

N KARLIĆ

On je zatečen na Varadinskom mostu, a zbog teškog psihičkog stanja je bio odvezen na Kliniku za psihijatriju.

Ksenija je poslednji put, navodno  viđena na Varadinskom mostu, a  da neko skače u reku, policiju je obavestio i slučajni prolaznik. U subotu su bili angažovani i ronioci žandarmerije koji su satima pretraživali Dunav.

Ksenijina sestra je danas za „Novosti“ rekla da nemaju nikakvih novih informacija i da čekaju da im policija javi, a da Ksenijin dečko i dalje neće da komunicira sa njima.

- Čovek koji je video da neko skače sa mosta, opisao je kako ta soba izgleda, i to bi mogla biti ona – kratko je rekla Ksenijina sestra.

Ksenija je danas ranije izjavila da je njena sestra sa dečkom bila na Petrovaradinu.

- Kako nam je rekao, posvađali su se i ona je pobegla od njega. Krenuo je za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama – kazala je Ksenijina sestra.

APEL PORODICE

PORODICA moli da se, ako je neko video Kseniju ili sa njom bio u kontaktu u poslednja 24 sata, javi na broj telefona: 063/155-32-16.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!