OGLASIO SE PATRIJARH PORFIRIJE: Objavom na Instagramu se zahvalio hiljadama vernika koji brinu za njegovo zdravlje (FOTO)

Novosti online

14. 01. 2022. u 22:03

PATRIJARH Porfirije, koji je zaražen korona virusom, oseća se dobro i poslove i obaveze izvršava u meri koju su propisali lekari, saopštila je Informativna služba SPC. A večeras je na Instagram profilu njegove svetosti objavljena poruka zahvalnosti vernicima koji brinu za njegovo zdravlje.

ОГЛАСИО СЕ ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Објавом на Инстаграму се захвалио хиљадама верника који брину за његово здравље (ФОТО)

Foto: SPC

- Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije hiljadama vernika, prijatelja i dobroželatelja iz Otadžbine i sa raznih strana sveta, pravoslavnih Srba, kao i sestara i braće drugih vera i nacija, koji su se poslednjih dana javljali izražavajući interesovanje, molitvom prožetu brigu i želje za njegovo ozdravljenje i brz oporavak, ovim putem zahvaljuje i sa ljubavlju ih obaveštava da se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i medicinskih mera, a da se usrdno moli za obolele od virusa korona i za prestanak epidemije. Njegova Svetost se oseća dobro, oporavak ide predviđenom dinamikom, dok poslove i obaveze izvršava u meri koju omogućava od lekara propisani režim života i rada - piše u objavi na Instagramu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice