"MOLIM SINA DA ME NE IZBACUJE IZ STANA!" Neverovatna izjava Jovana Marića pred kamerama na Pinku

Novosti onlajn

06. 11. 2021. u 15:37

PSIHIJATAR i seksolog Jovan Marić u današnjem gostovanju na TV Pink uputio je molbu sinu da ga ne izbacuje iz stana.

МОЛИМ СИНА ДА МЕ НЕ ИЗБАЦУЈЕ ИЗ СТАНА! Невероватна изјава Јована Марића пред камерама на Пинку

Foto: Printscreen/Hepi TV

- Ja bih želeo javno da pozovem svoga sina koji živi sa svojom majkom, koga nisam video sedam godina pokušava da me izbaci iz stana koji sam i njemu poklonio kada je on imao sedam meseci. Ja ga sada javno pozivam da ostanem u tom stanu do smrti, i da dođe u taj stan da porazgovaramo - rekao je Marić.

- To je treće moje dete. Sedam godina nisam video sina, ne znam kako izgleda. Želeo bih da ga vidim pre smrti, to je moja muka koju nosim sa sobom. Ja neću živeti još dugo - rekao je Marić.

Kako je on istakao, nije verovao da će ikada u životu morati da se nosi sa ovakvim situacijama.

Burna biografija

Jovan Marić je poznati srpski psihijatar i seksolog. Predavao je sudsku psihijatriju i veštačio u brojnim sudskim procesima, a jedno vreme je bio i ambasador u Nigeriji.

Diplomirao je, a kasnije i doktorirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Iza sebe ima tri braka i po jedno dete iz svakog. Prvu suprugu je upoznao u vreme dok je živeo u studentskom domu u Beogradu, a s njom je kasnije dobio ćerku. Iz drugog braka ima još jednu ćerku, a njegov treći brak sa 30 godina mlađom suprugom sa kojom ima sina, bio je medijski popraćen.

Marić je nakon fakulteta radio kao lekar u bolnici u Bijeljini i to smatra dragocenim iskustvom jer je tada bilo samo pet lekara u bolnici. Bio je redovni profesor na beogradskom Medicinskom fakultetu, gde je predavao Medicinsku etiku i Psihijatriju, a na Pravnom fakultetu u Beogradu je predavao Pravnu medicinu. Osim toga, predavao je i na Defektološkom fakultetu, Meidicinskom fakultetu u Foči i Višoj medicinskoj školi u Beogradu.

Bio je upravnik dnevne klinike u Institutu za psihijatriju u Beogradu i direktor Instituta za psihijatriju Kliničkog centra Srbije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!