KNEŽEVIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Od sutra nisi premijer

M. S.

16. 06. 2021. u 19:06

KAKAV god bio ishod sutrašnjeg glasanja o razrešenju ministra Vladimira Leposavića, Zdravko Krivokapić više neće biti premijer.

КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Од сутра ниси премијер

Foto: Fejsbuk printskrin

Ovako se jedan od lidera DF-a Milan Knežević obratio premijeru Krivokapiču, piske uvreda koje je uputio poslanicima DF i potom teatralni napustio skupštinsko .

- Ako sutra budete sa DPS-om smenili Leposavića neste premijer, a ako ga ne budete smenili niste više premijer, rekao je Knežević, ističućio da od kad je progledao i probauljao, stalno je slušao da su “Srbi  nešto krivi kao narod”.

- Koliko su nas puta ubijali i uništavali čudo da je na zemlji jedan Srbin živ. Kriv sam ja zato što sam ga predložio za mandatara. Neka mi oproste glasači sto šam im rekao da nećemo izdati ideološke principe. Sporazum trojice mogu da okače mačku o rep jer po njemu treba da pristanem da ne budem Srbin i priznam UČK tvorevinu Kosovo, kazao je Knežević.

- Nismo glasali za sporazum Kivokapić-Bečić-Abazović i što se tiče DNP-a mogu da okače “mačku o rep”, jer prema tom sporazumu on treba da se odreknem toga da bude Srbin. Ne piše u Sporazumu ni “Srebrenica” pa se Krivokapić poziva na Sporazum. Krivokapić  je 'ponoo loptu kući na tavan” i upozoravam ga ga da bi sa ljudima koji protestuju ispred Skupštine mogli poći za tu loptu, kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)