OBOSTRANA KORIST: Mandić i Knežević pozvani da posete Moskvu

Tanjug

14. 06. 2021. u 11:52

LIDERI vladajućeg Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, prihvatii su poziv iz ruske Državne dume i Komiteta za međunarodnu saradnju da posete Moskvu.

ОБОСТРАНА КОРИСТ: Мандић и Кнежевић позвани да посете Москву

Foto DF

Oni su najavili da će, pored svih najavljenih susreta održati niz izuzetno korisnih sastanaka sa predstavnicima avio-kompanija, turoperatera i brojnih investitora, kako bi sa svoje strane preduzeli sve na spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori, uz nastojanja da se zaustavi evidentni proces recesije u kojem se država nalazi.

Mandić i Knežević su, kako prenosi podgorički portal Borba, poziv iz Moskve dobili od Državne dume Ruske Federacije, iz Komiteta za međunarodnu saradnju, u kojem je predsedniik, Leonid Slucki.

On je, navodi se, pozvao Mandića i Kneževića u posetu Ruskoj Federaciji sa ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dve zemlje.

Slucki je, dodaje se, izrazio očekivanja da će poseta dvojice lidera DF-a Moskvi i razmena mišljenja sa poslanicima Državne dume Rusije predstavljati pozitivan doprinos razvoju rusko-crnogorskih odnosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)