INICIJATIVA MARKA KOVAČEVIĆA: Novak Đoković počasni građanin Nikšića?

Tanjug

14. 06. 2021. u 11:04

PREDSEDNIK Opštine Nikšić Marko Kovačević najavo je pokretanje inicijative da srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković bude proglašen za počasnog građanina tog drugog po veličini grada u Crnoj Gori.

ИНИЦИЈАТИВА МАРКА КОВАЧЕВИЋА: Новак Ђоковић почасни грађанин Никшића?

Foto "Za budućnost Nikšića"

 - Čestitam Novaku Đokoviću drugu titulu na Rolan Garosu kojom je postao prvi igrač koji je dva puta osvojio Gren slem karijere i time još jednom dokazao da je najbolji igrač tenisa u istoriji - naveo je Kovačević u čestitki, preneli su podgorički mediji.

Podsetivši da je Novak poreklom sa područja ove opštine, Kovačević je rekao da će pokrenuti inicijativu u opštinskom parlamentu da Novak bude proglašen za počasnog građanina Nikšića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!