MLADI PAR SA KUBE ODUŠEVLJAVA IGROM U KNEZ MIHAILOVOJ: Ritam sambe na poklon

N. Z.

21. 03. 2023. u 06:00

KNEZ Mihailova ulica ovih dana vrvi od brojnih uličnih zabavljača. Spektar umetnika je raznolik, od muzičara koji sviraju raznovrsne žanrove, glumaca koji se trude da zasmeju prolaznike glavne gradske ulice do plesača. Svi ovi zabavljači čine beogradsko šetalište specifičnim u celoj Evropi. Međutim, plesni par sa Kube ovih dana šetače ostavlja bez daha.

МЛАДИ ПАР СА КУБЕ ОДУШЕВЉАВА ИГРОМ У КНЕЗ МИХАИЛОВОЈ: Ритам самбе на поклон

Foto: Printskrin

Svojim raskosšnim talentom Kubanci Roksi i Roni bacili su u drugi plan ostale izvođače koji nastupaju na glavnom prestoničkom šetalištu. Oni su svojim plesom, neverovatnom energijom, zapalili celu Knez Mihailovu, mada se zbog plesačice Roksi najviše uzdiše. Ona svojom harizimom i atraktivnim izgledom baš mami uzdahe Beograđana.

U razgovoru za "Večernje novosti" par sa Kube kaže:

- Prvi put smo u Beogradu. Osećaj je neverovatan, svi su nas prihvatili. Ljudi su divni, šarmantni, prijatni i gostoljubivi. Za mesec dana, koliko smo tu, nismo doživeli nijednu neprijatnost.

Iako je kolo tradicionalna srpska igra, Beograđani vole i sambu. Našim sagovornicima je, kažu, iznenađujuće i drago što su otkrili da mnogo Beograđana uči da igra sambu, kao i da se muzika sa Kube sluša po beogradskim kafićima.

- Mnogo građana nam prilazi i hoće da pleše sa nama, što nam svakako imponuje. U početku nam je to bilo strano, ali sada smo se polako navikli na to. Trenutno nemamo nikakvih angažmana,nastupamo samo na ulici. Teško je probiti se ovde u Beogradu jer smo novi i ne znamo nikog, ali ima dosta Kubanaca koji su došli u Srbiju.

Naši poznanici iz "Kneza" kažu da su Srbi velikodušan i dobar narod.

- Građani koji prolaze Knez Mihailovom uvek nam daju lepu svotu novca za naš performans, pa od toga možemo lepo da živimo u Beogradu - kažu Roksi i Roni, kojima je cilj da osnuju svoj plesački klub u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili