Boaći o tuči sa saigračem: Kada sam čuo da me je nazvao „ludi crnac“ morao sam da reagujem, a zapravo nisam shvatio poentu

Novosti online

sreda, 08. 07. 2020. u 10:00

Боаћи о тучи са саиграчем: Када сам чуо да ме је назвао „луди црнац“ морао сам да реагујем, а заправо нисам схватио поенту

Ričmond Boaći foto: M. V.

Hoću da piše da sam dao 200 golova u Zvezdi i da sam bio neverovatan, rekao je napadač Crvene zvezde

Ričmond Boaći fudbaler Crvene zvezde dobro se uklopio u tim Dejana Stankovića i ne želi da ode iz njegovog tabora, bez obzira na to što je na listi fudbalera koji imaju dozvolu da odu ako se pojavi dobra ponuda. Planovi ovog napadača su nešto drugačiji – on želi da da 200 godova u crveno-belom dresu.


- Za mene je sjajan osećaj što sam se upisao u istoriju ovako velikog kluba. Povratak iz Kine doneo mi je mnogo povreda, život je sačinjen od uspona i padova. Kad završim karijeru, hoću da piše da sam dao 200 golova u Zvezdi i da sam bio neverovatan. Kad bih tako nešto slušao u starosti, to bi bilo moje najveće dostignuće u životu – rekao je Ričmond Boaći, u razgovoru za televiziju Crvena zvezda.


Govorio je Boaći i o situacijikad je na treningu ušao u sukob sa saigračem, jer se nisu dobro razumeli oko reči na rasnoj osnovi.


- Potukao sam se na treningu s jednim momkom iz Bosne, Dejanom Lazarevićem. Rekao mi je nešto što mi se nije svidelo. Poručio sam mu „nemoj da me zoveš crnac, ako me tako zoveš imaćeš problem sa mnom". Nisam znao da se samo šalio, kad sam čuo da me je nazvao „ludi crnac“. U mojoj glavi je to zvučalo kao uvreda, ali nije bilo tako i rešili smo sve –rekao je Boaći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije