Od šamaranja Koromana do skidanja kapitenske trake Šćepoviću

V.N.

04. 12. 2014. u 21:00

U avgustu 2008. godine navijač Crvene zvezde ošamario Ognjena Koromana prilikom "postrojavanja" igračkog kadra na treningu samo zato što se smejao i gestikulirao

Januar 2005. - Zapaljen automobil fudbalera Crvene zvezde Marjana Markovića, navodno odogovornost za ovo delo pripada navijačima crveno-belih, pošto defanzivac nije želeo da produži ugovor.

April 2005. - Nigerijac Lukman Babatunde napadnut u Čačku, prošao sa lakšim povredama.

Maj 2005. - Zapaljen restoran FK Rad koji je nekada bio u vlasništvu Ranka Stojića, najverovatnije kao odmazda za slabe rezultate ekipe.

Avgust 2008. - Navijač Crvene zvezde ošamario Ognjena Koromana prilikom "postrojavanja" igračkog kadra na treningu samo zato što se smejao i gestikulirao.

Avgust 2008. - "Delije" oštetile 13 automobila igrača na parkingu stadiona, na šoferšajbnama nekoliko automobila ostavljen natpis "vaše glave su sledeće".

Oktobar 2010. - Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković napadnut u autobusu kojim su se "orlovi" dovezli na stadion u Đenovi.

Mart 2012. - "Grobari" nezadovoljni drugim vezanim remijem na početku proleća, protiv Slobode u Humskoj (0:0) sišli na atletsku stazu, u komešanju Lazar Marković dobio udarac po glavi.

Avgust 2012. - Jedan od viđenijih navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću posle eliminacije iz kvalifikacija Lige šampiona od Ludogoreca. Kasnije su zajedno držali konferenciju za medije u klupskim prostorijama.

Oktobar 2013. - Posle serije loših rezultata oštećeno nekoliko automobila fudbalera Crvene zvezde na parkingu ispred stadiona. U nekoliko automobila simbolično ubačeni šamponi, pošto su se igrači nekoliko dana ranije oglasili saopštenjem u kojem su naveli da nemaju para ni za šampone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Tiha voda breg roni

04.12.2014. 21:29

Ovo najavljujete neko hapšenje? Kao poklon gospodara narodu za Novu godinu.

cek cek

05.12.2014. 09:12

Markovicu je zapaljen automobil zbog nezalaganja I losih partija. Potpuno neprihvatljivo. Sto se Koromana tice, on je zasluzio I batine a ne samo samar. Ako se ne varam, on je bio jedan od onih sto su predvodili miniranje Moline, Salasa I Barkosa