GRBOVIĆ PORUČIO ĐILASU I JOVANOVIĆU: Mi smo se odlučili za borbu!

Novosti online

22. 04. 2024. u 11:14

RASKOL u koaliciji Srbija protiv nasilja produbljuje se iz dana u dan. Nova epizoda u drami opozicije odigrala se jutros u Narodnoj skupštini kada je Pavle Grbović jasno poručio Draganu Đilasu da su se oni odlučili za borbu.

ГРБОВИЋ ПОРУЧИО ЂИЛАСУ И ЈОВАНОВИЋУ: Ми смо се одлучили за борбу!

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Imamo obavezu prema građanima i ne smemo da ih ostavimo na cedilu i zato smo odlučili da se borimo i zato ćemo se boriti do kraja - poručio je Grbović sa skupštinske govornice.

Više nego jasno je da su ove reči upućene doskorašnjem apsolutnom gazdi opozicije Draganu Đilasu i novopečenom zapadnjaku Milošu Jovanoviću, koji je, podsetimo, inicirao izmene Zakona o lokalnim izborima te ih predstavio kao ultimatum sada već raspadnute koalicije Srbija protiv nasilja. On je u više javnih nastupa rekao da je rok za ove izmene 18. april, a kada je taj dan osvanuo i Ana Brnabić saopštila da prihvataju predlog opoizicije, po Đilasovoj naredbi Jovanović je morao da se povuče.

Ovo je na neki način i osveta Pavla Grbovića Draganu Đilasu za izbacivanje iz zajedničke poslaničke grupe iz koje je izleteo prošle nedelje kao grom iz vedra neba. Podsećamo, Grbovića i njegovih dvoje poslanika Đilas je najurio iz svoje poslaničke grupe pod izgovorom da je to odavno planirano, a sada je jasno da diktator Đilas ne trpi ni najmanju kritiku, jer čim su se začuli glasovi o mogućem izlasku na izbore od strane Grbovića, izleteo je iz zajedničke poslaničke grupe brzinom svetlosti.

BONUS VIDEO: OKRŠAJ ALEKSIĆA I MARINIKE: Ovako se Đilasova koalicija raspala za 92 sekunde u prenosu uživo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)