PODRŠKA MINISTRA JOVANOVIĆA VUČIĆEVIĆU: "Ukazujući na očigledno postojanje dvostrukih standarda, odlučio se za najteži korak"

Novosti onlajn

05. 04. 2023. u 09:34

MIHAILO Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija, pružio je podršku glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću tokom njegove borbe za pravdu i istinu.

ПОДРШКА МИНИСТРА ЈОВАНОВИЋА ВУЧИЋЕВИЋУ: Указујући на очигледно постојање двоструких стандарда, одлучио се за најтежи корак

Foto: Tanjug

- Ukazujući na očigledno postojanje dvostrukih standarda i nepravdu, novinar i urednik Dragan J. Vučićević odlučio se za najteži korak - poručio je ministar.

On je istakao da je Vučićevićeva borba za jednak tretman i istinu za poštovanje.

- Njegova borba za jednak tretman, istinu, njegova doslednost i istrajnost je za poštovanje, ali je sa druge strane poražavajuće da se nalazi tamo gde je danas - rekao je Jovanović i dodao:

- U interesu novinarske profesije je da gospodin Vučićević ne bude u zatvoru i vrati se uredništvu, u čemu mu pružam podršku i ohrabrenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!